De ALPHA voor organisaties en bedrijven

Papieren ALPHA's

U kunt ook GRATIS de ALPHA biljetten bestellen en daar uw reclame of bedrijfsstempel opzetten. Voorbeeld: “Met deze ALPHA heeft bakkerij de Bruijn theater Castellum ondersteund”.
Het theater gaat de biljetten in onze eigen woonplaats uitgeven. Pas als met de biljetten wordt betaald en een winkelier besluit ze niet zelf uit te geven maar in te wisselen, krijgt u een rekening met de ingeleverde ALPHA's als bewijs. Eigenlijk krijgt u dus krediet van De Alphense Betaalwijze.

Speciale ALPHA's

Organisaties kunnen speciale ALPHA's aan particulieren betalen. Deze ALPHA's worden “gelabeld” en kunnen dan uitsluitend bij een geselecteerde groep ontvangers besteed worden.
Een ziektekostenverzekeraar wil graag dat verzekerden gezond leven en geeft ALPHA's die alleen bij een sportclub kunnen worden besteed. Verenigingen kunnen kortingen aan vrijwilligers geven of een saldo, dat uitsluitend in de kantine kan worden gebruikt.
Ook kan worden voorkomen dat de fiscus een beloning als betaling kenmerkt. Er zijn talloze mogelijkheden, ook voor de gemeente en bijvoorbeeld de voedselbank.

1,-   =   € 1,-

ALPHA's ontvangen

Winkeliers en instellingen, die direct aan consumenten leveren, kunnen hun papieren ALPHA's en hun saldo op hun rekening bij De Alphense Betaalwijze direct omzetten in euro's, zonder kosten of provisie. Andere bedrijven kunnen tegen een geringe provisie hun ALPHA's omzetten in euro's.

De Alphense Betaalwijze accpeteert VISA, PayPal, iDeal, overboeking, MasterCard & MasterCard en Maestro

Garanties

De Alphense Betaalwijze is een onafhankelijke stichting met voldoende garantiekapitaal om te waarborgen, dat u binnen 24 uur de ALPHA'S kunt omzetten in euro's.

Wat zeggen Alphenaren?

De Alphense Betaalwijze
Particulieren
Organisaties en bedrijven